Ajánlott oldal

reflexshop_zsonglor_1.jpg

Zsonglőr blog

Buzogányok, zsonglőrtányér, zsonglőrüveg, diabolo, ördögbot, virágbot, zsonglőrkések & cigarbox. Ügyességi zsonglőreszközök és trükkök blogja!

Friss topikok

A Dicovery Channel 'Time Warp' című dokumentumsorozatában időről-időre olyan dolgokat filmeznek le, amik botrányosan jól néznek ki szuperlassítva (szétpukkanó vizeslufi, átlőtt alma, felrobbanó dinnyék stb.). A zsonglőködéssel sem volt ez másként, így fogtak egy piszok tehetséges és persze rendkívül magabiztos zsonglőrt aztán beállították egy gyorskamera elé. Az úriember kapott pár labdát, zsonglőrkarikákat és néhány láncfűrészt, csak hogy megmutassa, mi is a zsonglőrködés lassított világának eddig fel nem tárt titka. Vigyázat, brutálisan jó!

Címkék: discovery time warp zsonglőr láncfűrész juggling gyorskamera zsonglőr labda zsonglőr karika szuperlassítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsonglorjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr345233065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása