Ajánlott oldal

reflexshop_zsonglor_1.jpg

Zsonglőr blog

Buzogányok, zsonglőrtányér, zsonglőrüveg, diabolo, ördögbot, virágbot, zsonglőrkések & cigarbox. Ügyességi zsonglőreszközök és trükkök blogja!

Friss topikok

A blogon állandó jelleggel szeretnék Nektek olyan zsonglőroktató site-okat és zsonglőrkellékeket bemtatni, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjaitokat, ha éppen ezen nemes szórakozást választjátok a szabadidőtök eltöltésére.

Amennyiben kezdők vagytok, úgy javaslom, hogy látogassátok meg a Wildcat Zsonglőr Oldalakat az egyszerűbb trükkök elsajátításához.

Első és egyben legalapvetőbb trükk a "Kaszkád". Az oldal ehhez is nyújt segítséget lassított videok és szöveges magyarázatok formájában. Innen megtanulhatod lépésről-lépésre!

Ne a kezed ügyébe kerülő gyümölcsökkel vagy épp teniszlabdával kezdj hozzá a gyakorlatokhoz! Ha minőségi zsonglőrcuccokat szeretnél, akkor a Reflexshop nevű kreatív szabadidős játékokat és zsonglőr kellékeket, köztük labdákat is árusító webáruházat lesz érdemes felkeresned!

Címkék: trükk webáruház zsonglőr juggling kaszkád cascade Reflexshop reflexshop.hu zsonglőrlabda juggling balls

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsonglorjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr234805770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása